Spelregels

Spelregels Chalet Zeeland

Spelregels
Verhuren is vertrouwen. Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig omgaat met ons bezit, en onze woning verlaat zoals u hem aantreft.

Huisvuilverwerking Huisvuil dient gescheiden opgeslagen te worden in de afvalcontainer (voorste deel voor organisch afval, achterste deel voor de rest). Uit hygienische overwegingen verzoeken wij u het afval in plastic verpakt in de afvalcontainer te gooien. De containers worden iedere maandag morgen geleegd. Wij verzoeken u de afvalcontainer op maandag voor aan de straat te zetten en na leging weer achter de woning te plaatsen. Voor vertrek graag afvalemmers, met plastic zak, legen in de afvalcontainer. Flessen moeten in de daartoe bestemde containers in het dorp gebracht worden. Karton kan naar de container achter de tennisclub gebracht worden. Mocht uw afvalcontainer vol geraken dan kunt u uw afval in plastic verpakt deponeren in de containers op de grote parkeerplaats naast onze woning.

glascontainer -chaletzeeland  Klilo's -chaletzeeland  karton opslag- chaletzeeland

Sleuteladres De sleutels van de woning en het beddengoed dienen te worden afgehaald bij hotel Duinoord  aan het einde van de Fort den Haakweg, iets voorbij ons huis te Vrouwenpolder. Tel 0031 118 591346. Het linnengoed en de sleutels dienen afgehaald en geretourneerd te worden bij hotel Duinoord. Wij verzoeken u hen te informeren hoe laat u op zaterdag denkt aan te komen. Als algemene regel hanteren wij dat uw aankomst is op zaterdag na 16.00 uur en uw vertrek voor 10.00 uur zaterdagmorgen, opdat het huis kan worden gereedgemaakt voor de volgende gasten. Voorziet u dat u later dan 20.00 h op de dag van aankomst arriveert, meldt u dat dan telefonisch even bij hotel Duinoord. Het hotel is vanuit het centrum van Vrouwenpolder gemakkelijk te vinden aan het einde van de Fort den Haakweg.

huurovereenkomst -chaletzeeland sleuteladres -chaletzeeland huur beddengoed-chaletzeeland

Huurovereenkomst Onder de button Contact vindt u ons e-mail adres om te reageren of te reserveren. Indien u wilt reserveren ontvangt u van ons per e-mail  een eenvoudige huurovereenkomst die wij gaarne ingevuld en ondertekend per post of email terug ontvangen.                                                                                    

email naar : info@chaletzeeland.nl

Na aanbetaling van 50% van de huursom is de reservering definitief en ontvangt u van ons een getekende huurovereenkomst retour. De resterende 50%, en de bijkomende kosten voor toeristenbelasting, schoonmaakkkosten en huur linnengoed en eventueel huur handdoeken pakket, dienen betaald te worden in de maand voordat uw huurperiode aanvangt. De huurovereenkomst is zowel in het Nederlands als in het Duits beschikbaar. Teneinde zeker te weten of een bepaalde periode nog vrij is adviseren wij u wel altijd even te telefoneren of te e-mailen. Wij verlenen u graag een vrijblijvende optie voor maximaal 1week.
(tel: 0031 6 515 77 484,  e-mail: info@chaletzeeland.nl)    

telefoon 1-chaletzeeland laptop -chaletzeeland handy -chaletzeeland

Annuleren Bij het annuleren van een reservering dient u gebruik te maken van een eigen annuleringsverzekering. Natuurlijk kunnen we met u kijken of omboeken mogelijk is maar Verhuurder kan niet aangesproken worden op het automatisch restitueren van aanbetalingen.

Huursom De huurprijs die vermeld is onder de button PRIJZEN is inclusief gas, electriciteit en water, doch exclusief de verplichte schoonmaakkosten , huur linnengoed en eventueel handdoeken en toeristenbelasting. In voorkomende gevallen behouden wij het recht een borgsom te vragen.

Linnengoed/schoonmaakkosten/toeristenbelasting Linnengoed (matrasovertrek, dekbedhoes en kussensloop), dient u verplicht te huren en te gebruiken.  Afhalen en terugbezorgen op het sleuteladres hotel Duinoord te Vrouwenpolder. Tel 0031 118 591346. De schoonmaakkosten (EUR 75,- per verblijf), de toeristenbelasting (EUR 1,50 p.p.p.n.) en de huur voor het linnengoed (EUR 10,- p/p/) en eventueel handdoeken (EUR 5,- per pakket) dienen bij de tweede betaling te worden voldaan.

handdoeken -chaletzeeland schoonmaakdienst -chaletzeeland  toiletreiniger -chaletzeeland

Handdoeken/badlakens. Een handdoekenpakket (handdoek,en badlaken) kunt u huren voor EUR 5,- per pakket. Gaarne aangeven op de huurovereenkomst. Theedoeken en vaatdoeken dient u zelf mee te nemen.

 huisdier 1 -chaletzeeland huisdier 2-chaletzeeland huisdier 3 -chaletzeeland

Huisdieren De aanwezigheid van huisdieren kan worden toegestaan na overleg met verhuurder en tegen extra vergoeding van EUR 5 per dag/per huisdier.

Houtkachel (huis nr. 40) De in de woonkamer aanwezige houtkachel kan gestookt worden met hout dat zich onder het afdak achter de schuur bevindt. Meer hout kan men kopen bij de supermarkt. Het aanmaken van de kachel gaat eenvoudig met papier of karton. Na het aansteken het deurtje volledig sluiten om de trek te bevorderen. Zodra de kachel goed brandt kan de luchtschuif gesloten worden

Telefoonnummers Een lijstje met belangrijke telefoonnummers is in het huis aanwezig.

Apparatuur Voor alle apparatuur is een gebruiksaanwijzing aanwezig. Gelieve de instructies te lezen en te volgen om een goede werking te garanderen. Storingen gaarne direct melden (06 515 77 484)

Schade Wij stellen het op prijs als u ons voor vertrek meldt indien er voorwerpen beschadigd of gebroken zijn door slijtage of door uw toedoen. In overleg kan dan bepaald worden wat er moet gebeuren.​​

schade opgeven -chaletzeeland  trampoline springen -chaletzeeland  bolderkarren -chaletzeeland

Trampolines/speeltoestellen Ten behoeve van de kinderen zijn er trampolines en speeltoestellen beschikbaar. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen en dienen zelf toezicht te houden op het gebruik van deze toestellen. Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade door deze toestellen en gebruik is op eigen risico.

Fietsen Fietsen kunnen op meerdere plaatsen in het dorp gehuurd worden. De kosten bedrag ca. EUR 5 per dag. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van de fietsen en/of speeltoestellen.

Elektrische of hybride auto’s: De elektrische installatie in onze woningen is niet geschikt voor het opladen van uw elektrische of hybride aangedreven auto. Gebruik als zodanig leidt tot overbelasting, uitval van de stroomvoorziening  en veroorzaakt schade waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt. Onder het hoofdje ROUTE van deze website vindt u de beschikbare oplaadstations in de buurt van onze woning.

oplaadstation -chaletzeeland oplaadstation -chaletzeeland oplaadstation -chaletzeeland

Informatie Wij houden onze website zo goed mogelijk up-to-date. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden in deze website of in andere gekoppelde websites.