Praktisch

Sleutels: Voor vertrek word je hierover geïnformeerd over de sleutels. Aankomst op zaterdag na 16.00 uur en vertrek op zaterdag voor 10.00 uur zodat het chalet schoongemaakt kan worden voor de volgende gasten.

Huurovereenkomst: Je ontvangt een huurovereenkomst. Deze ontvangen wij graag ondertekend terug, samen met een aanbetaling van 50% van de huursom. De resterende 50% en bijkomende kosten een maand voor de huurperiode te worden betaald.

Bijkomende kosten zijn voor de schoonmaak, beddengoed, en toeristenbelasting. Je dient zelf handdoeken en keukendoeken mee te nemen.

– Schoonmaakkosten: De kosten €75 per huurperiode (bij 2e betaling) 

– Toeristenbelasting: De toeristenbelasting is €1,15 per persoon per nacht (vanaf 15 jaar). Bij 2e betaling. 

* vanaf 1 jan 2023 wordt de toeristenbelasting €2,05 per persoon per nacht (vanaf 15 jaar)

– Beddengoed: (dekbedovertrek, dekbedhoes en kussensloop) dien je verplicht te huren tegen een vergoeding van €15 (inclusief opmaak en afhalen). Bij 2e betaling voldoen. Het is mogelijk extra beddengoed te huren.

Handdoeken: handdoeken, keukendoeken en vaatdoeken dien je zelf mee te nemen. Ze zijn eventueel tegen vergoeding beschikbaar.

Afval: In Oostenrijk gaat men zorgvuldig om van het scheiden van afval. De regels vind je in het chalet. Graag serieus rekening mee houden in verband met mogelijke boetes.

Hout voor open haard en houtkachel: Een beperkte houtvoorraad voor privé gebruik is aanwezig naast het huis. Bijlen zijn aanwezig in de garage. Indien je veel stookt, graag zelf hout kopen bij het Lagerhaus of de Spar in het dorp.  Het is niet toegestaan hout te hakken in de woning of op de terrassen.

Telefoonnummers: Een lijst met relevante telefoonnummers en adressen is aanwezig in de woonkamer

WIFI: In de woning kan je gratis gebruik maken van onze WIFI. De aanwijzingen vind je op het prikbord in de woonkamer.

Televisie: De televisie is aangesloten op de kabel antenne en op de satellietschotel. Zo kan je Nederlandse zenders ontvangen. Aanwijzingen vind je in de woning. Gelieve geen aansluitingen te veranderen.

Verwarming en warm water: Alle ruimten zijn voorzien van elektrische verwarming (Speicherheizung). Graag kennis nemen van de gebruiksaanwijzing in de woning. Water wordt verwarmd via een boiler systeem. Opwarming vindt plaats op nachtstroom van 22u00 tot 06u00. Deze instellingen kunnen niet veranderd worden.

Beschadiging: Wij gaan ervan uit dat je zorgvuldig omgaat met  met ons bezit. En dat je ons informeert als er zaken beschadigd zijn.

Elektrische of hybride auto’s: De elektrische installatie in het chalet is niet geschikt voor het opladen van elektrische of hybride auto’s. Gebruik hiervoor leidt tot overbelasting, uitval van de stroomvoorziening en veroorzaakt schade.

Informatie: Wij houden onze website zo goed mogelijk up-to-date. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden in deze website of andere gekoppelde websites.