Spelregels

Verhuren is vertrouwen. Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig met ons bezit omgaat. Wij verwachten dat u ons informeert als er zaken vernield of gebroken worden. U bent aansprakelijk voor eventueel toegebrachte schade.

 handenschudden  sleutels  pomp4

Afval: In Oostenrijk gaat men zorgvuldig om van het scheiden van afval. De richtlijnen vindt u in ons chalet. U wordt verzocht daar serieus rekening mee te houden omdat verkeerde behandeling boetes tot gevolg heeft.

Sleutel adres: Sleutels worden ter plaatse ter beschikking gesteld. Voor uw vertrek wordt u hierover geïnformeerd. In het algemeen is aankomst op zaterdag na 16.00 uur en vertrek op zaterdag voor 10.00 uur ’s morgens zodat het chalet schoongemaakt kan worden voor de volgende gasten.

Huurovereenkomst: U ontvangt een eenvoudige huurovereenkomst. Deze ontvangen wij graag ingevuld en ondertekend van u terug. Een scherpe foto volstaat ook. Vervolgens ontvangt u, na aanbetaling van 50% van de huursom, een door ons getekend exemplaar van de huurovereenkomst als bevestiging terug. De resterende 50% en de bijkomende kosten dienen te worden betaald in de maand voor de huurperiode.

toiletpot gebroken servies

De bijkomende kosten zijn schoonmaakkosten, huur beddengoed, en toeristenbelasting. U dient zelf handdoeken en keukendoeken mee te nemen.

Schoonmaakkosten: De kosten voor schoonmaak bedragen €75,- per huurperiode en dienen bij de tweede betaling voldaan te worden.

Beddengoed: Linnengoed (bedovertrek, dekbedhoes en kussensloop), dient u verplicht te huren tegen een vergoeding van EUR 15,- per stel. (waskosten inclusief opmaak en afhalen). De kosten dienen bij de tweede betaling voldaan te worden. De bedden in de woning zijn door onze hulp opgemaakt en worden ook weer door haar afgehaald. Mocht u extra beddengoed willen huren dat kunt u dat met mevrouw Liesbeth Wallner regelen (telefoon 0043 6548 8486).

Handdoeken: handdoeken, keukendoeken en vaatdoeken dient u zelf mee te nemen.

Toeristenbelasting: De toeristenbelasting bedraagt EUR 1,15 per dag per persoon ouder dan 15 jaar. Deze lokale belasting moet vooraf bij de tweede betaling voldaan worden. U ontvangt van ons een formulier hiervoor dat ingevuld en opgestuurd moet worden. Wij raden u aan een kopie voor uzelf te maken aangezien u daarmee gratis toegang heeft tot het zwembad in Niedernsill.

Hout voor open haard en houtkachel: Een beperkte houtvoorraad voor prive gebruik is aanwezig naast het huis. Bijlen zijn aanwezig in de garage. Indien u veel stookt dient u zelf hout te kopen bij het Lagerhaus of de Spar supermarkt in het dorp.  Het is niet toegestaan hout te hakken in de woning of op de terrassen.

Telefoonnummers: Een lijst met belangrijke telefoonnummers en adressen is aanwezig in het huis.

WIFI: In de woning kunt u gratis gebruik maken van onze WIFI internetverbinding. De aanwijzingen vindt u op het prikbord in de woonkamer.

politie ziekenhuis Brandweer

Televisie: De televisie is aangesloten op de kabel antenne en op de satellietschotel. Zo kunt u Nederlandse zenders ontvangen. Aanwijzingen vindt u in de woning. Gelieve geen aansluitingen te veranderen.

Verwarming en warm water: Alle ruimten zijn voorzien van electrische verwarming (Speicherheizung). Graag kennis nemen van de gebruiksaanwijzing in de woning. Water wordt verwarmd via een boiler systeem. Opwarming vindt plaats op nachtstroom van 22.00 h tot 06.00 h. Deze instellingen kunnen niet veranderd worden.

Elektrische of hybride auto’s: De elektrische installatie in onze woningen is niet geschikt voor het opladen van uw elektrische of hybride aangedreven auto. Gebruik hiervoor leidt tot overbelasting, uitval van de stroomvoorziening en veroorzaakt schade waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt.

Onder het hoofdje ROUTE van deze website vindt u de beschikbare oplaadstations in de buurt van onze woning.

Oplaadstations in de buurt:

Ladestation SOLARROUTE, Maurachfeld 1 , 5722 Niedernsill,

Ladestation GASTHOF TISCHLERWIRT, Tobersbachstrasse 23, 5723 Uttendorf

Ladestation STOECKL GMBH, Hinterleitenweg 12, 5710 Kaprun

Ladestation SOLARROUTE, Landesstrasse 30, 5710 Kaprun

Ladestation TAUERNSPA, Tauern SPA Platz 1, 5710 Kaprun

Ladestation MPREIS,Samergasse 1, 5730 Mittersill

Ladestation SOLARROUTE, Hintergasse 2, 5730 Mittersill

Ladestation KINDERHOTEL FELBEN, Felberstrasse 51, 5730 Mittersill

Ladestation  SOLARROUTE, Karl-Vogt-Strasse 65, 5700 Zell am See

Ladestation SMATRICS APCOA, Hypolithstrasse 2, 5700 Zell am See

Ladestation ELECTRODRIVE, Salzachtal-Bundesstrasse 1-3, 5700 Zell am See

Ladestation DER SONNBERG, Sonnbergstrasse 57, 5700 Zell am See

Schnellladestation MERKUR, 5760 Saalfelden

Ladestation SOLARROUTE. Glemmerstrasse 550, 5753 Saalbach

Ladestation GEMEINDE, 6371 Aurach bei Kitzbuehel

Schnellladestatition HAHNENKAMMBAHN, 6370 Kitzbuehel

Ladestation FIEBERBRUNN , 6391 Fieberbrunn

Informatie: Wij houden onze website zo goed mogelijk up-to-date. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden in deze website of andere gekoppelde websites.

vrij-bezet-plaatje-emaille telefoon informatie