Het Chalet

chalet in de zomer

Chalet in de zomer

wandelroutes

Wandelroutes

Chalet in de winter

Chalet in de winter

Inrichting huis Het chalet is circa 30 jaar oud en is goed onderhouden. De indeling van beide woningen is vrijwel identiek. De badkamers zijn recentelijk vernieuwd en voorzien van vloerverwarming. Voor het huis is parkeerruimte op eigen grond. Alle ramen hebben 3-voudige beglazing.

badkamer

Badkamer

trap links opzij

Trap naar bovenwoning

badkamer

Badkamer

trap rechts opzij

Trap rechts opzij

trap voorkant

Trap naar benedenwoning

opgang naar bovenwoning

Opgang naar bovenwoning

Benedenwoning: Ingericht voor 6 personen. Een kinderslaapkamer met 2 stapelbedden (4 slaapplaatsen van 90 x 195 cm). Een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed 180 x 195 cm) en wastafel. Woonkamer met zithoek, eetkamertafel en open keuken. De badkamer heeft toilet, wastafel, douche, en vloerverwarming.

De overige ruimten zijn elektrisch verwarmd (Speicherheizung). In de woonkamer is bovendien een houtkachel aanwezig met glazen deur. De vloer in kamer en keuken is een parketvloer. Badkamer en gang hebben een tegelvloer. Slaapkamers hebben vaste vloerbedekking. Voor de benedenwoning is een terras aanwezig.

zithoek beneden

Zithoek beneden

keuken hoek beneden

Keuken hoek beneden

houtkachel beneden

Houtkachel beneden

slaapkamer 1 beneden

Ouderslaapkamer beneden

toilettafel slaapkamer

Wastafel slaapkamer

slaapkamer 2 beneden

Kinderslaapkamer beneden

Bovenwoning: woonkamer met zithoek en eetkamertafel en open keuken. Een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en wastafel. Een kinderslaapkamer met 2 eenpersoons bedden (90 x 195 cm). Totaal 4 vaste slaapplaatsen. Badkamer met toilet, wastafel, douche en vloerverwarming.

Alle ruimten zijn elektrisch verwarmd (Speicherheizung). In de woonkamer is een openhaard. De bovenwoning heeft een balkon aan de voorzijde.

keuken hoek boven

Keuken hoek boven

zithoek boven

Zithoek boven

open haard /tv hoek boven

Open haard /tv hoek boven

slaapkamer 1 boven

Ouder slaapkamer boven

slaapkamer 2 boven

Kinder slaapkamer boven

toilettafel slaapkamer

Wastafel slaapkamer

Terrassen:  Rondom het huis zijn 3 terrassen en een balkon. Deze zijn bereikbaar via meerdere trappen. De hele dag door zijn er zonnige en schaduwrijke plekken op de terrassen.

terras rechts

Terras rechts

terras voor

Terras voor

terras links

Terras links

Aanwezige apparatuur: Elektrische ‘Speicherheizung’ in alle kamers. Warmwatervoorziening d.m.v. een 150 liter boiler voor iedere woning apart. De keuken bevat een elektrische/keramische kookplaat en oven. Naast alle benodigdheden voor een verblijf van 4/6 personen zijn aanwezig magnetron, koffiezetapparaat (Philips Senseo), waterkoker, koelkast/diepvriesruimte en afzuigkap. Voorzien van t.v., radio en dvd speler. Aansluiting via de kabel en schotelantenne en satelliet verbinding, waardoor diverse Nederlandse en internationale zenders beschikbaar zijn. In beide woning zijn boeken, tijdschriften,  gezelschapsspelen (onder andere sjoelbak), en cd’s. In beide woningen is WIFI aanwezig. De aanwijzingen daarvoor vindt u in de woning.

img_4779

Balkon

Parken auf eigenen Grund

Parkeren voor de deur

slaapkamer 1 bovenwoninsg -chaletoostenrijk

Terras voor benedenwoning

Openhaard/houtkachel: Voor de openhaard of houtkachel is hout aanwezig bij het chalet. Er zijn ook een hakbijl en hakblok (gebruik voor eigen risico!). Aanmaakhout en geperste hout blokken zijn te koop in supermarkt en Lagerhaus in het dorp. Wij vertrouwen op uw voorzichtigheid met vuur.

Parkeren: Voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s direct voor ons chalet. U bent vrij om te parkeren op het grondstuk tegenover onze woning.

parkeerruimte

Parkeerruimte

speelweide voor chalet

Speelweide voor chalet

parkeren/spelen

Parkeren/spelen