Contact

Contact Chalet Zeeland

Contact
U kunt ons op de volgende manieren contacten:

Fam. Mol
gsm: 0031 6 515 77 484

Reserveren                                                                                            

 U kunt reserveren door, bij voorkeur, direct contact met ons op te nemen of  te reageren via een van onze  advertenties/verhuurorganisaties.  Hieronder vindt u ons e-mail adres om te reageren of te reserveren. Indien u wilt reserveren ontvangt u van ons per e-mail een eenvoudige huurovereenkomst die wij gaarne ingevuld en ondertekend per mail terug ontvangen.
Na aanbetaling van 50% van de huursom is de reservering definitief en ontvangt u van ons een getekende huurovereenkomst retour. De resterende 50%, en de bijkomende kosten voor toeristenbelasting, schoonmaakkkosten en huur linnengoed en eventueel huur handdoeken pakket, dienen betaald te worden in de maand voordat uw huurperiode aanvangt. De huurovereenkomst is zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels beschikbaar. Teneinde zeker te weten of een bepaalde periode nog vrij is adviseren wij u wel altijd even te telefoneren of te e-mailen. Wij verlenen u graag een vrijblijvende optie voor maximaal 1 week.(tel: 0031 6 515 77 484, e-mail: 
info@chaletzeeland.nl)

e-mail: info@chaletzeeland.nl of: reserveren@chaletzeeland.nl

De woningen zijn gelegen:

Fort den Haakweg 40 en 42 4354 NG Vrouwenpolder.

Het sleuteladres, waar u sleutel en beddengoed ophaalt en terugbezorgt, ligt aan het einde van de Fort den Haakweg, rechts, iets voorbij onze woningen.
Hotel Duinoord, tel. +31 118 591346. Vragen Huibert of Pieter.